Sana Factory

Översättningar

Så beställer du en översättning 

  1. Ta kontakt antingen via e-post, telefon eller kontaktformulär.
  2. Bifoga texten som ska översättas, helst i word, excel eller powerpoint.
  3. Beskriv vad texten handlar om, vilken målgrupp avses, vad texten har för syfte och när behöver du översättningen.
  4. Berätta om du behöver en översättning av facktext eller transcreation-översättning som lämpar sig för kreativa texter.
  5. Jag godkänner och tar an arbetsuppgiften, bekräftar tidtabellen och börjar jobba.


Språkpar:
svenska-finska och engelska-finska

Jag ber att du skickar de termer och ordlistor som ditt företag använder i anknytning till produkterna. Det är också bra att skicka med bilder på produkterna så att översättaren slipper improvisera. Om det förekommer merarbete efteråt debiteras detta med timtaxa.

Varje text är unik och priset bestäms utifrån arbetes omfång, svårighetsgrad och tidspress enligt den beställda texttypen. Eftersom det inte finns några mellanhänder förekommer inga extra utgifter. Skicka din text och önskemål till mig och du får en offert med vändande post.

Vi debiterar utifrån antalet tecken inklusive mellanslag vilket eliminerar skillnaderna i ordlängd och antalet ord i olika språk. I priset ingår utöver översättningsarbetet även en runda av återkoppling hos kunden.

Sökmotoroptimering SEO är en tjänst med timdebitering och som innehåller identifiering av nyckelord, granskning av sökvolymer och ordanvändning i översättningen. Timtaxa 69 euro. 

Vid löpande uppdrag kan projektspecifikt pris tillämpas. Ingen moms tillkommer mellan EU-länderna.

käännöksiä